Мали новинари у ОШ ,,Карађорђе''

Категорија: Обавештења
Објављено среда, 30 јануар 2019
Аутор Верица Симић

Од почетка ове календарске године у Основној школи ,,Карађорђе'' почела је са радом новинарска секција. У сарадњи са Ifm радиом чланови секције су осмислили и урадили своју прву радио емисију уживо, 28.01.2019. године. Емисија ,,Хајде свете буди дете'' је била посвећена животу и делу Светог Саве. Реализатори емисије су Николија Софронијевић, Ђурђа Новаковић, Исидора Перић и Павле Николић. Секцију води Верица Симић, наставник српског језика.

Опширније...

Новогодишњи пакетићи 2018.

Категорија: Обавештења
Објављено петак, 28 децембар 2018
Аутор Мирко Јевтић

У петак, 28.12.2018. године, у ОШ ”Карађорђе” синдикати просветних радника су уприличили доделу пакетића деци својих чланова. Уз Деда Мраза, грицкалице, слаткише и сокиће, лепо су се забавили сви присутни, било да су деца или одрасли. Сликање са Деда Мразом је увек посебан тренутак за све. Захваљујемо свој деци која су дошла, много поздрављамо оне који нису могли да дођу, свој деци желимо све најлепше у Новој 2019. години, да буду зрава, срећна и весела, да уживају у пакетићима током празника и да се лепо одморе. Надамо се да ће нас следеће године бити још више и да ће сви они оправдано одсутни овог пута увећати и отежати посао нашем добром Деда Мразу.

Опширније...

Буди хуман

Категорија: Обавештења
Објављено среда, 07 новембар 2018
Аутор Јасна Вуковић

БУДИ ХУМАН

Опширније...

Први део зимског распуста

Категорија: Обавештења
Објављено четвртак, 27 децембар 2018
Аутор Школа

 

Први део зимског распуста почиње 31.12.2018. а завршава се 8.1.2019. Први наставни дан је среда 9.1.2019. године.
Колектив ОШ ”Карађорђе” честита свим ученицима у запосленима Божићне и Новогодишње празнике.

ПРОЈЕКТНА НАСТАВА 2018.

Категорија: Обавештења
Објављено уторак, 23 октобар 2018
Аутор Јасна Вуковић


ПРОЈЕКТНА НАСТАВА

Крајем септембра ученици првог разреда су започели реализацију теме предмета ПРОЈЕКТНЕ НАСТАВЕ под називом „Мале руке – велика дела“. Ученици су заједно са својим учитељима и уз помоћ родитеља у својим учионицама правили разне украсне предмете. Ове школске године у школи је формиран Тим за промоцију предузетништва па су овакву врсту наставе прихватили и остали ученици млађих разреда. Своје рукотворине и производе ученици прва два одељења првог разреда презентовали су у оквиру манифестације ОПЛЕНАЧКА БЕРБА на штанду и у организацији Друштва учитеља Тополе заједно са старијим друговима укљученим у овај пројекат.

Погледај галерију

 

        • ЛОКАЦИЈА НА КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИМО


 • КОНТАКТ ПОДАЦИ ШКОЛЕ

   

  tel: 034/6-811-003
  fax:034/6-811-003

  Мије Тодоровића бр. 8
 • Топола
 • mail: os.karadjordje1@mts.rs