ФОРУМ ТЕАТАР – РЕЦИМО НЕ НАСИЉУ

Категорија: Приредбе
Објављено уторак, 10 март 2020
Аутор Јасна Вуковић

Ученице седмог разреда су са учитељицом Јасном Вуковић припремиле и реализовале представу Форум позоришта – „Рецимо НЕ насиљу“ . Она за циљ има да превентивно делује на ученике свих узраста што би за последицу имало смањење насиља у свим сферама живота.

Представу су посматрали ученици трећег разреда. Старије другарице су представиле једну сцену електронског насиља, као и како се обично овакви сукоби решавају. Трећаци су пажљиво пратили дешавања на сцени, уочили све важне моменте, реакције, узроке и последице одређеног понашања.

По извођењу, развила се дискусија. Публика је активно учествовала у анализи приказане сцене, указали на неприхватљива понашања и на могућа решења.

Опширније...

ПРИЧА О СВЕТОМ САВИ

Категорија: Приредбе
Објављено среда, 30 јануар 2019
Аутор Верица Симић

                                        

             Савиндан је благдан, црвено слово и школска слава. Славимо име и дело првог српског архиепископа, просветитеља и писца, Светог Саве сваког 27. јануара. Рођен као најмлађи син великог жупана Стефана Немање, Растко је прво био млади принц, затим монах, потом испосник, миротворац, задужбинар, законодавац, Христов мисионар, народни учитељ и просветитељ. Прича о Светом Сави је прича о нашем настанку и нашем постојању. Са својим славним оцем Светим Симеуном, Сава је подигао прву српску цркву, манастир Хиландар, у којем више од осам векова непрекидно горе свеће и траје молита Богу.

Опширније...

Новогодишња радост у петом разреду

Категорија: Приредбе
Објављено субота, 29 децембар 2018
Аутор Јелена Ивковић

На часу одељењског старешине ученици одељења 5/4 извлачили су картице са именима и ученику кога су извукли, купили су поклон и направили честитку. Са великом радошћу и узбуђењем делили су поклоне једни другима.

Погледај галерију

Опширније...

Новогодишњи базар

Категорија: Приредбе
Објављено недеља, 30 децембар 2018
Аутор Јасна Вуковић

Током последње седмице децембра у холу ОШ „Карађорђе“ одржанје „Новогодишњи базар“.Посетиоци су могли да купе предмете које су ђаци направили у оквиру пројектне наставе  и на часовима ликовног васпитања а на тему Нова година. Углавном се радило о разним врстама украса, јелкица, свећњака, честитки.


Погледај гелрију

Новогодишњи базар је ове године заживео и омасовио као последица увођења пројектне наставе и формирања Тима за дечије предузетништво у нашој школи. ПНовац који се прикупи током трајања базара, свако одељење ће усмерити у куповину опреме за школу, хуманитарне сврхе или неки други садржај у складу са својим потребама.

Очекујемо да ће овај фестивал предузетништва и добре енергије заживети и да ће већ наредне године имати више учесника.

Дечја недеља

Категорија: Приредбе
Објављено субота, 06 октобар 2018
Аутор Сузана Јаковљевић


У оквиру Дечје недеље у четвртак 04.10.2018. године одржана је приредба поводом пријема првака у Дечји савез.

Погледај галерију

        • ЛОКАЦИЈА НА КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИМО


 • КОНТАКТ ПОДАЦИ ШКОЛЕ

   

  tel: 034/6-811-003
  fax:034/6-811-003

  Мије Тодоровића бр. 8
 • Топола
 • mail: os.karadjordje1@mts.rs