„Мало позорје“ код нас

Категорија: Приредбе
Објављено недеља, 23 октобар 2016
Аутор Јасна Вуковић

У петак 14.10.2016. године, у нашој школи, гостовало је „Мало позорје“ из Београда. Глумачки пар извео је колаж сцена представљајући дела три велика писца Стевана Сремца „Поп Ћира и поп Спира“, Бранислава Нушића „Аутобиографија“ и Бранка Ћопића „Доживљаји Николетине Бурсаћа“. Представи је присуствовало око 180 ученика млађих и старијих разреда уживајући у глумачким бравурама гостију.

Галерија слика>>>

Видовданска свечаност

Категорија: Приредбе
Објављено уторак, 28 јун 2016
Аутор школа

ВИДОВДАНСКА СВЕЧАНОСТ

У ОШ „Карађорђе“ у Тополи традиционално се обележава Видовдан пригодном приредбом, поделом књижица, сведочанстава, наградама ученику генерације, такмичарима и наставницима. Директорка школе Рајка Митровић се и ове године побринула да богато награди најуспешније ученике и наставнике.

Опширније...

Савиндан у ОШ,,Карађорђе''

Категорија: Приредбе
Објављено среда, 27 јануар 2016
Аутор Јелена Грујић

 

Како је Савиндан прослављен у ОШ,,Карађорђе''

Путовање кроз Савину прошлост је путовање кроз нашу садашњост. Сава је наш путовођа и заштитник. Ходајући Савиним путем, ходамо кроз време.

Опширније...

Дан школе

Категорија: Приредбе
Објављено среда, 11 мај 2016
Аутор школа

НАША ШКОЛА- НАШЕ ИЗВОРИШТЕ

ДАН ШКОЛЕ

Дана 9. маја 2016. године прослављен је Дан наше школе. Гости су уживали у приредби коју су припремили наставници са ученицима. Наши млади глумци славили су школу, знање, љубав и другарство. Показали су да је школа извориште вредности, а да су наши ученици чувари традиције, да су наша светлост и нада. Времепловом смо се вратили у прошлост и подсетили се знаменитих личности заслужних за школу и књигу, као и наших славних Шумадинаца. Славну прошлост, на коју смо поносни, повезали смо са садашњошћу и нашим младим песницима, који су писали о лепој Тополи. Читајући песме наших ученика, Милице Кукањац, Наталије Симић и Божице Вујасиновић, поручено је да ће са нашом децом будућност бити светла! Рођендан наше школе прослављен је и песмом хора. Наши славуји су песмом славили школу, љубав и другарство. Овом приликом директорка школе пожелела је добродошлицу присутним гостима (председнику Скупштине општине Драгану Живановићу, републичком посланику Драгану Јовановићу, директорима установа и организација, пријатељима школе, родитељима...).

Опширније...

Посета Народне скупштине

Категорија: Приредбе
Објављено петак, 22 јануар 2016
Аутор Школа

ПОСЕТА ДОМУ НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ


погледај галерију

            У четвртак, 21.1.2016. године, имали смо прилику да посетимо Дом Народне скупштине Републике Србије у Београду. У оквиру едукације ученика наше школе за друштвени и политички активизам, најважнију друштвено-политичку установу наше земље је посетило 36 ученика наше школе. Реч је о ученицима који представљају садашњи сазив Ученичког парламента наше школе, као и o екипи ученика која је победила на недавно одржаном новогодишњем школском квизу.

Опширније...

        • ЛОКАЦИЈА НА КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИМО


 • КОНТАКТ ПОДАЦИ ШКОЛЕ

   

  tel: 034/6-811-003
  fax:034/6-811-003

  Мије Тодоровића бр. 8
 • Топола
 • mail: os.karadjordje1@mts.rs