33. ЗИМСКИ СУСРЕТИ УЧИТЕЉА СРБИЈЕ

Категорија: Усавршавање
Објављено среда, 22 фебруар 2017
Аутор Јасна Вуковић

У Тополи су 19. фебруара 2017. године у ОШ „Карађорђе“ одржани 33. Зимски сусрети учитеља Србије као дан стручног усавршавања.

Сваки полазник стручног скупа је по свом нахођењу и жељи одабрао и похађао једну одобрену обуку/семинар од четири понуђене. Пре обуке и у паузама полазници су имали прилику да разгледају штандове са богатом понудом уџбеника, приручника и разноврсном стручном литературом наших најеминентнијих издавачких кућа.

Опширније...

Инклузија у пракси

Категорија: Усавршавање
Објављено уторак, 15 март 2016
Аутор Јасна Вуковић

Трибина „ИНКЛУЗИЈА У ПРАКСИ“

     У Тополи је у среду, 9.марта 2016.године у просторијама Културног центра Тополе одржана трибина“Инклузија у пракси“. Догађај је организовало Друштво учитеља Тополе у оквиру пројекта „Инклузија у пракси“ који реализује Савез учитеља Србије, а финансира Фондација за отворено друштво Србије.

     Циљеви трибине су били размена искустава, примера добре инклузивне праксе и идеја свих актера локалне средине (наставници, вршњачке групе, родитељи, чланови интерресорне комисије и др.) која треба да допринесу остваривању квалитетног образовања за свако дете. Такође један од циљева је био идентификовање проблема карактеристичних у Општини Топола и предлога будућих акција у циљу унапређивања инклузивне праксе.

Опширније...

Семинар у нашој школи

Категорија: Усавршавање
Објављено уторак, 29 децембар 2015
Аутор Дејан Ђурић

 

СЕМИНАР У НАШОЈ ШКОЛИ

У суботу 26. децембра 2015. године у нашој школи је одржан акредитовани семинар под називом „Обука за реализацију васпитних и образовних садржаја на интерактиван начин“. Аутори и реализатори семинара су Бранкица Ристић и Тијана Папић, а семинар је организован од стране Друштва психолога Србије и Центра за примењену психологију из Београда.

Опширније...

Саветовање

Категорија: Усавршавање
Објављено уторак, 15 март 2016
Аутор Јасна Вуковић

САВЕТОВАЊЕ

ВОЂЕЊЕ ЕВИДЕНЦИЈЕ У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ, ДИЛЕМЕ И МОГУЋА РЕШЕЊА

   У просторијама Основне школе“Живко Томић“у Доњој Шаторњи, 19.фебруара 2016.године са почетком у 18часова, одржано је саветовање на тему „Вођење евиденције у основној школи, дилеме и могућа решења“.

   Саветовање је организовало Друштво учитеља Тополе у сарадњи са Савезом учитеља Србије.

Опширније...

Савремене методе у настави

Категорија: Усавршавање
Објављено недеља, 18 јануар 2015
Аутор Мирко Јевтић

СЕМИНАР

Савремене методе у настави и наставни материјали

20150117 095244У нашој школи организован је стручни семинар за усавршавање наставника под називом "Савремене методе наставе и наставни материјали",

Опширније...

        • ЛОКАЦИЈА НА КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИМО


 • КОНТАКТ ПОДАЦИ ШКОЛЕ

   

  tel: 034/6-811-003
  fax:034/6-811-003

  Мије Тодоровића бр. 8
 • Топола
 • mail: os.karadjordje1@mts.rs