33. ЗИМСКИ СУСРЕТИ УЧИТЕЉА СРБИЈЕ

Категорија: Усавршавање Објављено среда, 22 фебруар 2017 Аутор Јасна Вуковић

У Тополи су 19. фебруара 2017. године у ОШ „Карађорђе“ одржани 33. Зимски сусрети учитеља Србије као дан стручног усавршавања.

Сваки полазник стручног скупа је по свом нахођењу и жељи одабрао и похађао једну одобрену обуку/семинар од четири понуђене. Пре обуке и у паузама полазници су имали прилику да разгледају штандове са богатом понудом уџбеника, приручника и разноврсном стручном литературом наших најеминентнијих издавачких кућа.

Пажљиво одабране обуке су пробудиле велику пажњу учитеља, наставника, стручних сарадника и директора основних школа са територије Аранђеловца, Крагујевца, Горњег Милановца, Краљева и Тополе. Полазници су имали прилику да стичу нова знања, проширују стара али и размењују искуства у области математике, уметности, да се упознају са новим начинима мотивације ученика, њиховим оцењивањем и бројним другим областима наставног процеса. Топола је први пут била домаћин Зимских сусрета и овом приликом окупила 120 учесника. Добро осмишљене обуке од стране аутора су омогућиле да Зимски сусрети у Тополи протекну у доброј атмосфери.

 Учеснике Зимских сусрета поздравили су Горан Јоксимовић руководилац Школске управе Крагујевац, који је учесницима пожелео успешан рад и Драган Живановић преседник општине Топола, који је изразио велико задовољство што је Топола добила прилику да буде домаћин једног традиционалног стручног скупа учитеља Србије.

Током обука је владала сјајна атмосфера, а технички добро опремљени кабинети омогућили су прудуктиван рад. Организациони тим Друштва учитеља Тополе се потрудио да све протекне у најбољем реду.

Управни одбор Друштва учитеља Тополе је изразио посебну захвалност директору школе Ивици Миливојевић који је имао слуха и разумевања да подржи један овакав стручни скуп који је од великог значаја за едукацију и стручно усавршавање просветних радника, и који је био подршка у сваком тренутку.     

Погледај галерију

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

Погодака: 336
        • ЛОКАЦИЈА НА КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИМО


 • КОНТАКТ ПОДАЦИ ШКОЛЕ

   

  tel: 034/6-811-003
  fax:034/6-811-003

  Мије Тодоровића бр. 8
 • Топола
 • mail: os.karadjordje1@mts.rs